Ezpz

Ezpz

Ezpz staat voor "eazypeazy". De Ezpz artikelen maken het leven met je kindje namelijk nog een stukje leuker en makkelijker. De Ezpz matten zijn voorzien van een bord of een kom en liggen dankzij het siliconen materiaal vast op tafel. Hierdoor kan je kindje het bord of de kom niet meer omver stoten. Dat is nog eens easypeazy!

Lees meer...

Ezpz matten in verschillende uitvoeringen

De collectie van Ezpz bestaat uit verschillende modellen. Er zijn borden in verschillende maten en kleuren. In dezelfde kleuren zijn er ook bijpassende kommen verkrijgbaar. Bij iedere productbeschrijving vind je de afmetingen van de Ezpz matten zodat je kunt meten of het eetblad van jullie kinderstoel groot genoeg is.

Praktisch in gebruik

De Ezpz matten zijn super handig in gebruik. De matten zijn namelijk stapelbaar zodat je heel makkelijk een aantal matten tegelijk mee kunt nemen van de keuken naar de eettafel. Een andere handige eigenschap van de Ezpz borden en kommen is dat ze geschikt zijn voor de vaatwasser.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Ezpz Mini Mat

    De Ezpz Mini Mat is een buigbare placemat van silicone materiaal die zich vastzuigt aan de tafel. Heel praktisch in gebruik dus! Bovendien is de mini mat geschikt voor de vaatwasser, magnetron en oven.

    Normale prijs: 24,95

    Special Price 17,99

1 Resultaten
Trustpilot