Ezpz

Ezpz

Ezpz staat voor "eazypeazy". De Ezpz artikelen maken het leven met je kindje namelijk nog een stukje leuker en makkelijker. De Ezpz matten zijn voorzien van een bord of een kom en liggen dankzij het siliconen materiaal vast op tafel. Hierdoor kan je kindje het bord of de kom niet meer omver stoten. Dat is nog eens easypeazy!

Lees meer...

Ezpz matten in verschillende uitvoeringen

De collectie van Ezpz bestaat uit verschillende modellen. Er zijn borden in verschillende maten en kleuren. In dezelfde kleuren zijn er ook bijpassende kommen verkrijgbaar. Bij iedere productbeschrijving vind je de afmetingen van de Ezpz matten zodat je kunt meten of het eetblad van jullie kinderstoel groot genoeg is.

Praktisch in gebruik

De Ezpz matten zijn super handig in gebruik. De matten zijn namelijk stapelbaar zodat je heel makkelijk een aantal matten tegelijk mee kunt nemen van de keuken naar de eettafel. Een andere handige eigenschap van de Ezpz borden en kommen is dat ze geschikt zijn voor de vaatwasser.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  EZPZ Tiny Spoon 2 Stuks

  Deze EZPZ Tiny Spoon 2 Stuks mogen niet ontbreken wanneer je je kindje zelfstandig leert eten. De lepels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal met ant-slip en zorgen er voor dat je kindje veilig kan eten.
  17,95
 • Quick view

  EZPZ Tiny Cup

  Deze EZPZ Tiny Cup mogen niet ontbreken wanneer je je kindje zelfstandig drinken eten. De handige beker is gemaakt van hoogwaardig materiaal met anti-slip en zorgt er voor dat je kindje veilig kan drinken.
  10,95
 • Quick view

  Ezpz Mini Bowl

  De Ezpz Mini Bowl is een buigbare placemat van silicone materiaal die zich vastzuigt aan de tafel. Heel praktisch in gebruik dus! Bovendien is de mini mat geschikt voor de vaatwasser, magnetron en oven.
  19,95
 • Quick view

  Ezpz Tiny Bowl

  De Ezpz Tiny Bowl is een flexibele placemat van silicone materiaal die zich vastzuigt aan de tafel. Heel praktisch in gebruik dus! Bovendien is de tiny mat geschikt voor de vaatwasser, magnetron en oven.
  17,95
 • Quick view

  Ezpz Mini Mat

  De Ezpz Mini Mat is een buigbare placemat van silicone materiaal die zich vastzuigt aan de tafel. Heel praktisch in gebruik dus! Bovendien is de mini mat geschikt voor de vaatwasser, magnetron en oven.
  24,95
 • Quick view

  Ezpz Happy Mat

  De Ezpz Happy Mat is een buigbare placemat van silicone materiaal die zich vastzuigt aan de tafel. Heel praktisch in gebruik dus! Bovendien is de Happy Mat geschikt voor de vaatwasser, magnetron en oven.
  29,95
6 Resultaten