Go Baby Go

Go Baby Go

Go Baby Go producten zijn ontwikkeld om de motoriek van je kindje te stimuleren. De collectie bestaat onder andere uit handschoenen, sokken en maillots voorzien van rubberen pads om uitglijden te voorkomen. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met Go Baby Go producten.

Lees meer...

Go Baby Go stimuleert de ontwikkeling van je kindje

Met de Go Baby Go producten stimuleer je je kindje om de wereld te ontdekken. Kruipen, tijgeren en lopen: met de Go Baby Go producten wordt het voor je kindje een stuk makkelijker omdat je kindje niet meer uit zal glijden dankzij de rubberen pads. De rubberen pads op de producten voelen zacht aan zodat je kindje er geen last van heeft.

Bestel Go Baby Go producten online

De Go Baby Go collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor zowel jongens als meisjes. Er is gekozen voor zachte materialen die allemaal kunnen worden uitgewassen in de wasmachine. Om de rubberen pads te beschermen kun je de producten het beste binnenstebuiten wassen.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Tights Grey melange 2-3Y (50)

  Begint je kleine te kruipen of wil het gaan lopen? De Go Baby Go Maillot Grey Melange 2-3 Years is dan ideaal! De maillot is voorzien van pads op de voetzolen, waardoor je kindje niet zo snel uitglijdt.

  17,95

  13,46

 • Quick view

  Go Baby Go Maillot

  Begint je kleine te kruipen of wil het gaan lopen? De Go Baby Go Maillot is dan ideaal!. De maillot is voorzien van verschillende pads op de knieën, tenen en voetzolen waardoor je kindje niet zo snel uitglijdt.
  17,95
 • Quick view

  Go Baby Go Bamboe Sokken

  De Go Baby Go Bamboe Sokken zijn ideaal wanneer je kindje gaat kruipen en lopen! De sokjes zijn voorzien van verschillende pads op de voeten en voetzolen waardoor je kindje niet zo snel uitglijdt.
  9,50
 • Quick view

  Go Baby Go Wollen Sokken

  Begint je kindje te kruipen of te lopen? De stijlvolle Go Baby Go Wollen Sokken zijn ideaal om dan aan te hebben. De sokjes zijn voorzien van pads op de tenen en zolen waardoor je kindje niet zo snel uitglijdt.
  11,95
 • Quick view

  Go Baby Go Sokken

  De Go Baby Go Sokken is ideaal wanneer je kindje gaat kruipen en lopen! De sokjes zijn voorzien van verschillende pads op de voeten en voetzolen waardoor je kindje niet zo snel uitglijdt.
  9,50
5 Resultaten
Trustpilot