Greentom, Greentom kinderwagen

Greentom

Het Nederlandse bedrijf Greentom produceert 100% groene producten. Hiermee wil Greentom de afvalberg iets kleiner maken en een stapje zetten naar een groenere wereld. Vooral voor de toekomst van je kinderen is dit heel belangrijk. Want ook zij willen opgroeien in een gezonde omgeving.

Lees meer...

Less is more

Greentom werkt vanuit de filosofie: “Less is more”. Dit betekent dat Greentom bij elk product alle overbodige eigenschappen weglaat. Het bedrijf gebruikt niet alleen 100% groene, maar ook duurzame materialen. De productie vindt zoveel mogelijk lokaal plaats. Dat scheelt in transport, is beter voor het milieu en draagt bij aan de lokale economie.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Greentom Classic Buggy Black

  De GreenTom Classic is een comfortabele buggy voor jou en je kindje en gemaakt van gerecycled materiaal. De buggy is verkrijgbaar in een scala aan kleuren- combinaties. Er zit er vast eentje bij naar jouw smaak!

  378,-

  329,-

 • Quick view

  Greentom Upp Wiegbekleding Orange

  De Greentom Upp Wiegbekleding Orange is perfect om de bestaande bekleding van jouw Greentom buggy te vervangen. De set is gemaakt van duurzaam materiaal en kan eenvoudig worden bevestigd op het frame.

  209,-

  104,50

 • Quick view

  Greentom Regenhoes Reiswieg

  Met de Greentom Regenhoes Reiswieg bescherm je jouw kindje optimaal tegen regen, kou en wind. De regenhoes is compact verpakt zodat je het overal mee naartoe kunt nemen.
  39,-
 • Quick view

  Greentom Upp Reversible Seat Set Sand

  De Greentom Upp Reversible Seat Set Sand is eenvoudig schoon te maken. De set bestaat uit de Reversible zitting, voetensteun additioneel frame, zonnekap en mandje. De set is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  139,-
 • Quick view

  Greentom Upp Reversible Seat Set Orange

  De Greentom Upp Reversible Seat Set Orange is eenvoudig schoon te maken. De set bestaat uit de Reversible zitting, voetensteun additioneel frame, zonnekap en mandje. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  129,-
 • Quick view

  Greentom Upp Reversible Seat Set Red

  De Greentom Upp Reversible Seat Set Red is eenvoudig schoon te maken. De set bestaat uit de Reversible zitting, voetensteun additioneel frame, zonnekap en mandje. De set is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  139,-
 • Quick view

  Greentom Regenhoes Kinderwagen

  Met de Greentom Regenhoes Kinderwagen bescherm je jouw kindje optimaal tegen regen, kou en wind. De regenhoes is compact verpakt zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,-
 • Quick view

  Greentom Shopping Bag

  De Greentom Shopping Bag is gemakkelijk te bevestigen aan het frame van je Greentom buggy en biedt op die manier eenvoudig extra opbergruimte. De tas is voorzien van handvatten en een handige schouderband.
  59,-
 • Quick view

  Greentom Luiertas

  De Greentom Luiertas wordt geleverd inclusief een apart luiertasje en een bijpassend verschoonmatje. De luiertas is praktisch in gebruik en perfect te combineren met de buggy’s van Greentom.

  79,-

  59,-

 • Quick view

  Greentom Voetenzak

  Nooit meer koude benen met de Greentom Voetenzak! De voetenzak is voorzien van openingen voor de 5-punts veiligheidsgordel en is geschikt voor de Greentom Chassis en Reversible. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  79,-
 • Quick view

  Greentom Adapter Voor Autostoel

  Met de Greentom Adapter bevestig je eenvoudig en snel een autostoeltje op het onderstel van de Greentom buggy. Ideaal voor een korte wandeling of voor het boodschappen halen.
  29,-
11 Resultaten
Trustpilot