Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Bébécar

Zoek je een stevig en praktisch meerijdplankje voor achter jouw kinderwagen? Dan is een Bébécar meerijdplankje misschien wel wat je zoekt. De voordelen van deze meerijdplankjes vind je op deze pagina in de uitgebreide productbeschrijvingen. De Bébécar meerijdplankjes zijn eenvoudig te bevestigen en passen achter de meeste kinderwagens. Twijfel je of jouw kinderwagen geschikt is? Kom dan met je kinderwagen naar één van onze megastores zodat je het meerijdplankje achter jouw kinderwagen uit kunt proberen.

Lees meer...

Meerijdplankje met zitje

De meerijdplankjes van Bébécar zijn verkrijgbaar met en zonder zitje. Kies je voor de luxe uitvoering met het zitje kun je altijd later nog besluiten om het zitje van het plankje af te klikken. Beide modellen meerijdplankjes van Bébécar zijn voorzien van lichtgevende wieltjes waardoor je in het donker opvalt wanneer je met je kindjes op pad bent. Wanneer je het plankje niet gebruikt kun je hem vastmaken aan de duwbeugel zodat je er geen last van hebt met het duwen van de kinderwagen.

Bébécar meerijdplankje online bestellen

Ben je overtuigd van een Bébécar meerijdplankje? Dan kun je deze zowel online als in onze megastore bestellen. Online bestellingen worden altijd gratis thuisbezorgd. In de meeste gevallen is dat al de volgende dag. Wanneer je twijfelt of een Bébécar meerijdplankje geschikt is voor jouw kinderwagen kun je altijd even contact met onze klantenservice opnemen of met je kinderwagen langskomen in de winkel om het uit te proberen.

Lees minder...
Filteren

1 product

 • Bébécar Meerijdplankje Plus
  Waardering:
  100%
  189,95 169,-
 • Filteren

  1 product

  Oval loader