Hangloose

Hangloose Baby

Hangloose Baby is een merk met een uniek product: een hangend boxkleed. Op dit kleed kan je kind heel ontspannen in de box liggen, in een rechte houding. Je kindje ligt vrij hoog in de box. Je hoeft dus niet meer te bukken om je kindje op te tillen. Het hangende boxkleed is een boxkleed én een hangmat ineen.

Lees meer...

Verschillende lagen

Een hangend boxkleed van Hangloose Baby bestaat uit verschillende lagen en materialen. Het katoenen bovenkleed heeft een zachte, padding vulling. Het onderkleed is gemaakt van canvas. Deze stof is heel stevig. Dit zorgt voor een extra veilige situatie. Aan het onderkleed zit de bevestiging waarmee je het kleed vastmaakt aan de box. Vooral tijdens de eerste levensfase als de baby nog moeite heeft met de strekking en gehinderd wordt door onwillekeurige bewegingen is het goed als je kindje zich vrij kan bewegen. Baby’s hebben ruimte nodig om een goede basis te leggen in de motoriek.

Ontworpen door vaders

Het zwevende boxkleed werd bedacht door vijf vaders uit Scheveningen. De allereerste versie was een badstoffen kleed dat je met ringen en touwtjes aan de box bevestigde. Deze uitvinding bleek zo’n groot succes, dat de vijf vaders verder gingen met ontwerpen. Hierna bedachten zij het hangende boxkleed met meerdere lagen, een ideale hangmat waar zowel baby’s als hun ouders enorm veel plezier van hebben. Ze bedachten voor hun product een naam: Hangloose Baby. De naam Hangloose komt uit de surfwereld. Het is een begroeting waarmee surfers aangeven dat alles relaxt gaat.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Hangloose Baby Hangmat Box

    De Hangloose Baby Hangmat maakt de box tot het meest comfortabele plekje voor je kindje. De Hangloose is te gebruiken als hangmat en als boxkleed en is gemaakt van super zachte materialen.
    98,-
1 Resultaten