Doddle & Co

Het doel van Doddle & Co is simpel: producten maken die elke dag als ouder of verzorger iets eenvoudiger maken. Het bedrijf Doddle & Co is opgericht door twee moeders die zich begeven in twee verschillende werelden: de ene in Seoul, de andere in New York. Toch hebben beide vrouwen één ding gemeen: het verlangen naar producten die het leven van een ouder of verzorger vergemakkelijken. Vanuit dat verlangen bedachten zij onder meer een hele praktische fopspeen. Als je deze fopspeen ziet, komt de vraag in je op waarom zoiets nog niet eerder is bedacht!

Lees meer...

De fopspeen van Doddle & Co

Misschien herken je het wel: Als je de fopspeen van je kindje moet opbergen in de tas, moet je steeds weer zoeken naar het bijbehorende speenbakje of hoesje. Zonder opbergbakje heeft de speen contact met de tas, wat je natuurlijk wilt voorkomen. De speen moet zo schoon mogelijk blijven. Hierop bedachten de oprichters van Doddle & Co iets. Zij ontwierpen een fopspeen waarbij je de speen, dus het bovenste gedeelte van de fopspeen, naar binnen kunt duwen. Knijp je in de zijkanten van de fopspeen, dan gaat de speen naar binnen. Je hebt dus geen opbergbakje nodig. Wat ook handig is: een fopspeen van Doddle & Co is bestand tegen de afwasmachine.

Doddle & Co producten op onze webshop

Op deze pagina tref je ons complete assortiment Doddle & Co aan. In de uitgebreide beschrijvingen bij deze producten vind je meer informatie over het materiaal en dergelijke. Onze Doddle & Co baby producten bestel je eenvoudig online via onze webshop. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel voor je aankoop betaalt. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de bestelde Doddle & Co baby producten zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Pop & Go Fopspeen

    De Pop & Go Fopspeen is een stijlvolle fopspeen gemaakt van hoogwaardig materiaal. De speen is praktisch in gebruik en vaatwasser bestendig. De Pop & go fopspeen is gemaakt om zijn positie te behouden.
    8,99
1 Resultaten
Trustpilot