E-Leon

Het E-Leon wiegsysteem helpt jou bij het in slaap wiegen van je baby. Een baby in slaap wiegen kan een behoorlijk tijdrovende klus zijn en het E-Leon wiegsysteem kan je daar vanaf nu bij helpen. Plaats de wielen van je kinderwagen op het systeem en de kinderwagen wordt rustig heen en weer bewogen terwijl jij je handen vrij hebt. Het E-Leon wiegsysteem is geschikt voor bijna alle kinderwagens. 

Lees meer...

E-Leon past zich aan de wensen van je kindje aan

Het E-Leon wiegsysteem is te bedienen met behulp van een app. Via die app heb je mogelijkheden om de snelheid van het wiegen aan te passen aan de wensen van je kindje. Er zijn drie wiegprogramma's beschikbaar dat er vast wel één tussen zit die jouw baby weet te waarderen. Het wiegsysteem weegt 2,3 kg en is daardoor eenvoudig te verplaatsen. Zo kun je hem eenvoudig afwisselend in je kantoor of de keuken gebruiken.

E-Leon online bestellen

Via deze pagina kun je het E-Leon wiegsysteem eenvoudig online bestellen. Wil je graag met eigen ogen zien hoe het wiegsysteem werkt? In al onze megastores is een showmodel van de E-Leon aanwezig. Heb je nog vragen over dit artikel of over bestellen bij Babypark? Via 0488 488 888 (telefonisch of via WhatsApp) horen wij graag van je!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    E-Leon Wiegsysteem

    Het E-Leon Wiegsysteem wiegt de kinderwagen automatisch heen en weer om je kindje heerlijk tot rust te laten komen. Het systeem wordt met de app bedient en je hebt keuze uit 3 verschillende wiegprogramma's.

    229,99

    99,-

1 Resultaten
Trustpilot