Picca Loulou

Picca Loulou is een merk van mooie, ludieke knuffels, accessoires en decoratieartikelen voor kinderen. De artikelen zijn ontworpen door Bon Ton Toys in Amsterdam. De kleurrijke Picca Loulou knuffels en accessoires stimuleren de creativiteit en de verbeeldingskracht van je kindje. Met deze items kan je kindje zelf een sprookje creëren. Elk item zal de kamer van je kindje opvrolijken!

Lees meer...

Handgemaakte Picca Loulou knuffels en accessoires

Elk item is met de hand gemaakt, met duurzame materialen zoals katoen en linnen. Sommige materialen zijn gerecycled. De eerste collecties van Picca Loulou bestaan uit uniek pluchen speelgoed en mooie decoratieartikelen voor elke kinderkamer. Vervolgens bedachten de ontwerpers bijpassende accessoires voor de Picca Loulou knuffels. Inmiddels is de collectie van Picca Loulou vrij uitgebreid. Een bijzonder artikel is ook een Picca Loulou ballon. Deze is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Een Picca Loulou ballon maakt de babykamer of kinderkamer extra feestelijk. Picca Loulou ballonnen zijn verkrijgbaar in eigentijdse kleuren die perfect passen in een hedendaagse babykamer of kinderkamer.

Mooi verpakt

Sommige Picca Loulou knuffels en accessoires zijn verpakt in de mooie geschenkverpakkingen. Knuffels en kinderkamer accessoires van Picca Loulou zijn dan ook heel leuk om weg te geven als cadeautje. Wacht niet langer en bestel vandaag nog mooie knuffels of kinderkamer accessoires van Picca Loulou online via onze webshop. Je profiteert van de Laagste Prijsgarantie én een snelle levering. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor je aankoop. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij de bestelde Picca Loulou artikelen meestal meteen op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Voorwaarde is wel dat wij de bestelde Picca Loulou artikelen direct uit onze voorraad kunnen leveren.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Picca LouLou Lion Giftbox

  In de Picca LouLou Lion Giftbox vind je een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De schattige knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  41,95
 • Quick view

  Picca LouLou Balloon

  De Picca LouLou Balloon is de perfecte accessoire voor in iedere ruimte in huis. De ballon is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te bevestigen aan de wand met het haakje aan de achterkant.
  22,95
2 Resultaten
Trustpilot